Matični broj: 21592315
PIB: 112027601

Snimanje dronom i Video montaža

Snimanje dronom

Snimanje dronom danas je jedan od najtraženijih vidova snimanja, zbog neverovatnih kadrova koji se mogu “uhvatiti” iz gotovo svih uglova. Snimanje iz vazduha postalo je nezamenjiv deo video promocije i sve više kompanija odlučuje se na promociju ove vrste.

Bilo da su u pitanju svečanosti kao što su svadbe, krštenja, razne druge proslave ili je u pitanju promocija kompanije, enterijera, objekta i sl. snimanje dronom pravi je izbor za vas. Kadrovi koji će vas ostaviti bez daha sigurno će predstavljati pravo osveženje u promociji vašeg brenda i isto tako postati deo porodične arhive, kada su u pitanju slavlja i druge svečanosti.


  Prodajni tim će vam odgovoriti u što kraćem vremenskom roku.
  Imajte u vidu da TATA DATA ceni i poštuje Vašu privatnost, i da će koristiti vaše podatke u svrhu pružanja usluga i da iste neće deliti sa trećim stranama.
  Dron sa kojim snimamo

  Dron koji koristimo za usluge snimanja, pripada seriji dronova Mavick i DJI. Radi se o specijalno dizajniranim dronovima koji poseduju najnovije GoPro kamere sa 4k i Ultra HD rezolucijom. Dronovi se kreću bez dodatnih vibracija, što dovodi do maksimalne stabilnosti samog drona i na kraju kvalitetnog video snimka.

  Video montaža

  Pored snimanja nudimo i uslugu montaže video snimka. Koristeći najnaprednije alate za obradu video snimka, naši montažeri ispuniće sve vaše zahteve. Dobar snimak u kombinaciji sa lošom montažom, donosi loš krajnji proizvod, koji često donosi kontra efekat i negativno utiče na potencijalne klijente.

  Imate pitanje?

  Tu smo za sva pitanja u vezi snimanja dronom i video montaže

  Za sva dodatna pitanja i informacije u vezi cene i usluge, budite slobodni da nas kontaktirate.

  Koristimo kolačiće da vam pružimo bolji doživljaj na sajtu.