Matični broj: 21592315
PIB: 112027601

Kreiranje Linkova (Link Building)

Kvalitetni backlinkovi za vaš sajt

Za visoko pozicioniranje na Google dva faktora su najbitnija: dobar (zanimljiv) sadržaj i dosta backlinkova sa već visoko rangiranih sajtova.

Ukoliko već posedujete dobar sadržaj, ali ne umete ili ste jednostavno prezauzeti da bi ga promovisali, ova usuga je namenjena upravo vama.

Naša usluga izgradnje linkova (link building) će vam pomoći da se bolje rangirate na Google pretraživaču. Ono što našu link building uslugu izdvaja od drugih je to što su svi naši linkovi sa dobro poznatih domaćih sajtova sa Ex-Yu prostora.


  Naš SEO tim će vam odgovoriti u što kraćem vremenskom roku.
  Imajte u vidu da TATA DATA ceni i poštuje Vašu privatnost, i da će koristiti vaše podatke u svrhu pružanja usluga i da iste neće deliti sa trećim stranama.

  1. Analiza (Research)

  Prvi korak je istraživanje: analiziramo vaše trenutne backlinkove, sa kojih sajtova se vaša konkurencija rangiira, i pravimo plan sajtova sa koji bi mogli da vam pomognu sa linkovima.

  2. Kontaktiranje (Outreach)

  Zatim kontaktiramo webmastere (vlasnike sajtova) sa kojih bi ste voleli da imate linkove, sa ručno pisanim mejlovima i potpuno bezbednom no-mass-mailing metodom.

  3. Rezultati (Results)

  Na kraju, to je jedino što je bitno: REZULTATI

  Dobijate kvalitetne, dugotrajne linkove ka vašem sajtu, koji će vam pomoći sa rangiranjem na Google. Nema na čemu.

  Imate pitanje?

  Zašto koristiti naše link building usluge?

  TATADATA DOO se već godinama bavi optimizaciom sajtova za pretraživače (SEO) i do sada smo pomogli stotinama sajtova da se rangiraju na prvoj strani Google.

  Za link-building postoje 3 opcije:

  1. Možete da to radite sami, jedan po jedan mejl (❌ sporo)
  2. Da zaposlite nekoga unutar vaše firme (❌ skupo)
  3. Da neko to profesionalno uradi za vas (✔️ efikasno)
  Koristimo kolačiće da vam pružimo bolji doživljaj na sajtu.