Matični broj: 21592315
PIB: 112027601

Izrada sajta za online prodaju

Izrada internet prodavnice (web shop)

Imate izvanredan proizvod i potrebna vam je pomoć u izradi profesionalnog web sajta na kome ćete prodavati taj proizvod? Naš tim iskusnih web dizajnera pomoći će vam da se probijete u svetu e-trgovine i da proizvod plasirate upravo ciljanoj publici.


Izrada sajta za online prodaju dolazi sa mnogim funkcijama, uključujući ugrađene troškove dostave u realnom vemenu i CRM za upravljanje odnosima sa vašim klijentima.


  Prodajni tim će vam odgovoriti u što kraćem vremenskom roku.
  Imajte u vidu da TATA DATA ceni i poštuje Vašu privatnost, i da će koristiti vaše podatke u svrhu pružanja usluga i da iste neće deliti sa trećim stranama.
  Cena Izrade Online Prodavnice

  Cena izrade sajtova za online prodaju zavisi od konkretnog biznisa, broj artikala, lokaliteta, vrsta robe ili usluga. Ukoliko ste početnik u biznisu i niste sigurni kako će ići prodaja, preporučujemo vam osnovnu verziju koja se kreće od 400 do 1000 €

  Ukoliko ste već imali ovakvu prodavnicu razvili posao a treba vam sajt koji će bolje i brže da radi kako bi imali još bolju prodaju onda vam preporučujemo napredni paket od 2000 eur do 8000 €

  Oba paketa podrazumevaju integraciju plaćanja sa vašom bankom, paypal, povezivanje sa knjigovodstvom, kurirskom službom, slanje poruke sa obaveštenjima gde se roba trenutno nalazi itd.

  Zašto vam treba internet prodavnica?

  Ako imate prodavnicu ili tek želite da je pokrenete, pravo je vreme da se zapitate da li da pokrenete online prodavnicu.


  Verujte nam, znamo da vam online prodavnica može popraviti prodaju.

   
  • Preko 90% kupovine započinje online
  • Vaša prodavnica radi 24h / 365 dana u godini
  • Možete biti jedini zaposleni
  • Vaši proizvodi mogu postati najprodavaniji na tržištu
  Primer online prodavnice: www.pcelarstvopejcic.com

  Imate pitanje?

  Tu smo za sva pitanja u vezi izrade sajta za online prodaju (web shop)

  Verovatno ste već mnogo razmišljali o tome šta i na koji način želite da prodajete na vašem online shop-u (a ako niste, voleli bismo da vam pomognemo i u tome).
  Mi nudimo izradu sajta za e-trgovinu za klijente širom sveta. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

  Koristimo kolačiće da vam pružimo bolji doživljaj na sajtu.